Mielipide: Postilakko sekoitti kalentereiden jakelun

Gunilla Nevalainen kiitteli joulukalenterista ja harmitteli sen myöhäistä saapumista. Pääkaupunkiseudun seurakuntien joulukalenterin jakelu ajoittui valitettavasti postilakon aikaan. Lakon alkaessa osaan Helsingin kalentereita oli jo ehditty painaa osoitteet.

Päätimme siksi postittaa Helsingin kalenterit alkuperäisen suunnitelman mukaisesti, jotta saisimme kalenterin perille mahdollisimman monelle jäsenellemme.

Tiedostimme postituksen viivästymisriskin. Siksi lisäsimme kalentereiden jakelua toimipisteistämme adventin alla.

Palautteen perusteella jakelussa on ollut suuria eroja eri kaupunginosissa. Osa sai kalenterinsa jo ennen itsenäisyyspäivää, mutta ainakin Kalliossa ja Ruskeasuolla kalentereita on jaettu vielä tammikuun puolivälissä.

Hanna Ylä-Jussila

projektisihteeri Helsingin seurakuntien yhteinen viestintä