Paavalinkirkon kellot juhlivat kirkkoon liittyjiä – seurakunta tempaisee Taiteiden yönä
Paavalinkirkon kellot iloitsevat, jos tänä iltana joku liittyy kirkkoon.

Helsinkiläinen Paavalin seurakunta järjestää Taiteiden yön kunniaksi helpon ja juhlallisen mahdollisuuden liittyä kirkkoon.

Helsinkiläinen Paavalin seurakunta järjestää osana Taiteiden yön tapahtumaansa myös mahdollisuuden liittyä kirkkoon. Kirkkoherra Kari Kanala ilmoitti tempauksesta sosiaalisessa mediassa tänään iltapäivällä. Hänen mukaansa kyseessä on pop up -liittyminen.

– Kenelle kellot soivat? Tänään soitamme kirkonkelloja jokaiselle kirkkoon liittyjälle. Ilmaisemme sillä iloa ja teemme samalla selväksi, että asia on nyt kirkossa kuulutettu, tuumii Kanala.

Idean kellojen soittamisesta liittymisen kunniaksi keksi seurakuntaneuvoston jäsen Jukka Lagerblom. Paavalin seurakunnassa on Taiteiden yönä konsertteja kirkossa ja ohjelmaa myös kirkon sisäpihalla. Seurakuntasihteeri Tarja Aaltonen ja pappi Petri Flinck ovat sisäpihalla paikalla kello 17–20 ja kirkkoon liittymisen voi hoitaa heidän kanssaan.