Kuula -haulla löytyi 30 hakutulosta.

1. Kuula: Miten Tuomas Enbuske voisi löytää uskon?

Sammuta paskatutka ja etsi sitä, mikä on uskonnoissa parasta.

15.04.2019

2. Kuula: Nepalilaisten mafiamiesten orjat laittavat minulle ruokaa

Lainkuuliainen suomalainenkin käyttää huomaamattaan hyväkseen riistotyövoimaa.

01.04.2019

3. Kuula: Pahanhajuinen ja arvaamaton laitapuolen kulkijakin oli ensin suloinen taapero

Nyt katse on lasittunut, joskus se tarkasteli uteliaasti palikkalaatikkoa. "Mitä sinusta vielä tulee", miettivät ylpeät vanhemmat.

18.03.2019

4. Kuula: Miksi kirkon johto ei sano suoraan, että naispappeuden vastustajat levittävät väärää oppia?

Naisten pappeudessa ei ole kyse tasa-arvosta vaan pappeuden teologiasta.

04.03.2019

5. Kuula: Kaikkein paskinta työtä on työnhaku

Olen seurannut tuttujen työnhakua. Ei ihme, että itkettää ja jurppii.

18.02.2019

6. Kuula: ”Sinusta ei koskaan tule mitään”, sanoi isä ja jätti hetken pysyvästi mieleen

Muisti toimii petollisesti, kun se nostaa esiin yhden ikävän hetken hyvien joukosta. Kunpa omat lapseni ottaisivat tölväykset puheeksi.

04.02.2019

7. Kuula: Jaetaanko ehtoollisella lääkettä vai myrkkyä? Riippuu siitä, ketkä hyväksytään mukaan

Kirkkokunnat eivät kutsu toistensa jäseniä ehtoolliselle. Näin rikotaan Jeesuksen käskyä: ”juokaa tästä, te kaikki”

21.01.2019

8. Kuula: Voi hyvin siellä koirien taivaassa, Neppu-kulta

Koirasta voi tulla perheenjäsen, terapeutti ja elämänkatsomuksen opettaja.

07.01.2019

9. Kuula: Joulun sanoma on suorituskristillisyyden vastakohta

Jeesus syntyy sydämeen ja se on vähän kuin tulisi ystävä kylään. Ei tarvitse tehdä mitään.

10. Kuula: Mikään joulussa ei ole ilmaista

Jos joutuu laskemaan rahansa viimeistä senttiä myöten, huomaa ettei edes ilmainen ole ilmaista, ystävät, tunnelma tai joulurauhakaan.

11. Kuula: Helvettiä ei ole olemassa, vielä

Jumala ei tahdo helvettiä, eikä sitä siksi ole vielä olemassa. On vain sen mahdollisuus.

26.11.2018

12. Kuula: Seurakunnassa sivuasia on pääasia

Seurakunnat pyörittävät estotta ei-hengellisiä harrastuspiirejä ja muutenkin hosuvat sitä ja tätä. Se on luvallista ja pyhää niin kauan kuin sunnuntain kirkkoja pidetään.

13. Kuula: Menetin uskoni teologiaa opiskellessa

Tieteen tämänpuoleiset selitysmallit menivät ihon alle ja Jumala alkoi näyttää pelkästään ihmisten keksinnöltä.

29.10.2018

14. Kuula: Kristinuskon uskottavavuusongelman ratkaisu ja muita Espoon piispanvaalin helmiä

Kristinuskon uskottavuusongelmaa ei ratkaista laskemalla rimaa, vaan selittämällä asiat paremmin, totesi Sammeli Juntunen. Muitakin helmiä löytyi Espoon piispaehdokkaiden aarrearkuista.

15. Kuula: Ovatko luterilaiset unohtaneet, että paavi on edelleen antikristus?

Monet paavin mahtavalta näyttävät avaukset ovat köykäisiä vetoja. Kaikkein köykäisintä on se, mitä hän ajattelee itsestään.

01.10.2018

16. Kuula: Asut keskitysleirillä, jonka nimi on Maa

Kun katsotaan, minkälaisia eläviä olentoja planeetallamme liikkuu ja kuinka paljon niitä on, maapallo muuttuu keskitysleiriksi.

17.09.2018

17. Kuula: Jumalasta saa parhaiten otteen sormenpäillä

Kun järkikulta menee lukkoon ja kieltää uskomasta mihinkään ihmistä suurempaan, käsi voi silti tarttua Jumalaan. Kolmella sormella, tekemällä ristinmerkin.

03.09.2018

18. Kuula: Neljä mekanismia, joiden kautta pastorista voi tulla huijaripastori

Uskonnon piirissä syntyy aivan erityisiä huijaamisen mekanismeja. Jotkut luulevat, että Suuren Asian palveluksessa saa myös sikailla poikkeuksellisen paljon.

20.08.2018

19. Kuula: Älä opeta lastasi kiltiksi ja kunnolliseksi – sillä sellaisena ei pärjää koulun pihalla

Toisen posken kääntäjä saa turpaan uudestaankin. Koulumaailmassa täytyy osata tapella ja puolustaa itseään. Valitettavasti.

06.08.2018