Ruuskanen -haulla löytyi 9 hakutulosta.

1. Ruuskanen: Ahdistunut kaipaa apuasi, vaikka hän vaikuttaa olevan saavuttamattomissa

Ahdistus voi ilmetä ilman näkyvää vihjettä niin lapsilla kuin aikuisillakin. Tuolloin läheisten toiminta on ratkaisevan tärkeää.

2. Ruuskanen: Hyvä voittaa pahan 6–0 ja muita tärkeitä viestejä

Lauseista, jotka meitä ympäröivät, tulee osa meitä. Aikuisena ne voi onneksi valita itse.

27.08.2019

3. Ruuskanen: Anna uniesi lohduttaa sinua, älä mitätöi niiden viestiä

Unet paljastavat meille, minkälaisiin ahdistaviin ja traumaattisiinkin kokemuksiin mielemme on jäänyt kiinni.

13.08.2019

4. Ruuskanen: Läheinen ihmissuhde syntyy murtumasi, ei kiiltokuvasi kautta

Jos haluaa ihmisiltä ihailua, voi olla ihan hyvä pysytellä sileässä ja ehjässä pinnassa. Jos haluaa todellista kiintymystä, tulisi näyttää jotakin ihan muuta.

30.07.2019

5. Ruuskanen: Muuttaessa ja erotessa suojelemme itseämme uskomalla parempaan huomiseen

Voidakseen muuttaa tai erota pitää erkaantua paikasta, tunteista ja muistoista. Kun sumu hälvenee, kokonaisuus hahmottuu.

16.07.2019

6. Ruuskanen: Oman menneisyyden demoneja ei kannata kohdata aamuyön tunteina

On hyvä katsoa silmästä silmään totuutta siitä, että jotkut mahdollisuudet ovat elämässä ohitse. Mutta tähän tilintekoon ei kannata ruveta aamuyön tunteina, koska silloin ahdistus voittaa.

02.07.2019

7. Ruuskanen: Vaikeuksien jälkeen on saatava kyyhöttää itse rakennetussa vankilassa

Kun kaikki on vihdoin hyvin, voi tuntua kaikkea muuta kuin vapaalta.

18.06.2019

8. Ruuskanen: Kukaan ei ole perheetön

Jako perheellisiin ja perheettömiin on julma ja paikkansapitämätön.

04.06.2019

9. Ylivahtimestari kääri kirkon pihaan virheellisesti pysäköidyn Audin muovikelmuun

Tapiolan seurakunnan ylivahtimestarilta meni kuppi nurin, ja hän kiinnitti auton ikkunaan useita A3-kokoisia huomautuksia.

02.11.2017