Abiturientin kolme menovinkkiä
Joonas Rajala toimii kerhonohjaajana ja isosena Espoonlahden seurakunnassa. Kuva: Maija Saari

Joonas Rajala toimii kerhonohjaajana ja isosena Espoonlahden seurakunnassa. Kuva: Maija Saari

Abiturientin kolme menovinkkiä

Olarin lukio abi Joonas Rajala poimi kolme menovinkkiä Espoon seurakuntien tapahtumakalenterista.

1. Pop-messu on tutun tuntuinen, mutta sen musiikki on nykypäivään sovitetumpaa kuin tavallisen messun. Myös Espoonlahden seurakunnan Lehden veljekset osaavat tehdä messusta yleensä astetta hauskemman.

su 1.11. kello 17 Soukan kappelissa, Soukankuja 3. Pastorit Heikki Lehti ja Jukka Lehti, kanttorina Heli Hagmark. Kirkkokaakaot. Lastenhoito järjestetty.

2. Itse en ole ollut Maata näkyvissä -festareilla, mutta olen kuullut sieltä pelkästään hyvää ja että festari kannattaa kokea. Ehkä jopa lähden tänä vuonna mukaan.

Retki Maata näkyvissä -festareille Turkuun pe–su 13.–15.11. Maata näkyvissä on pohjoismaiden suurin kristillinen nuortentapahtuma. Lisätietoja www.sodesode.fi, saija.hiltunen@evl.fi tai 040 549 6887.

3. Messuavustajakoulutusta suosittelen erityisesti seurakunnan toiminnassa mukana oleville nuorille. On vain joskus kivempaa olla mukana messussa kuin vain istua ja kuunnella.

Messuavustajakoulutus ke 4.11. kello 18.30 Olarin kirkolla, Olarinluoma 4. Kouluttajina Jarmo Jussila ja Antti Kruus. Tiedustelut ja ilmoittautumiset antti.kruus@evl.fi tai 040 531 1051.

 

Jaa tämä artikkeli: