Postiosoite: Kolmas linja 22, 00530 Helsinki

Toimituksen yhteystiedot: toimitus@kirkkojakaupunki.fi, p. 050 300 4515

Työntekijöiden sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@kirkkojakaupunki.fi

Päätoimittaja Jaakko Heinimäki 09-23404010

Kustannuspäällikkö Pälvi Ahoinpelto 09-23404012

Uutispäällikkö Pauli Juusela 09-23404020

Kehittämispäällikkö Tuure Hurme 09-23402294

Toimituspäällikkö Heli Kulmavuori 09-23404021

Toimituspäällikkö Ulla Lötjönen 09-23404025

Toista video

Ilmoitusmarkkinointi

Otavamedia Oy

Juha Kurvinen, 040-5415787, juha.kurvinen@otava.fi
Ari Suominen, 040-3552340, ari.suominen@otava.fi
Anne Joukainen, 050-3103081, anne.joukainen@otava.fi

Mediakortti 2020

Osoitteet

Kirkko ja kaupunki -lehti lähetetään postitse Helsingin, Espoon, Kauniaisten ja Vantaan seurakuntien jäsentalouksiin, talouden vanhimmalle. Osoitteet päivitetään automaattisesti muuttoilmoituksen perusteella. Jos osoitteessa on virhe tai et halua saada lehteä, ota yhteyttä sähköpostitse: osoitteet@kirkkojakaupunki.fi tai puhelimitse arkisin kello 9–10 ja 12–13 numeroon 09 2340 2235.

Jakelu

Jäikö lehti tulematta? Haluatko antaa jakelusta muuta palautetta? Ota yhteyttä sähköpostitse osoitteet@kirkkojakaupunki.fi tai puhelimitse arkisin kello 9–10 ja 12–13 numeroon 09 2340 2235

Jos sinulle ei tule lehteä, syy voi löytyä myös näistä:

• Olet ehkä itse vuosia sitten kieltänyt lehden lähettämisen.
  • Sinä olet kieltänyt tietojesi luovuttamisen tai joku perheenjäsenesi on kieltänyt tietojensa luovuttamisen, jolloin osoitetta ei saa antaa postitukseen. Ohjelma poistaa lehden saajista nämä osoitteet.

Kaikkia osoiteasioita hoitaa yllä mainittu Kirkko ja kaupungin osoiterekisteri!

Tarkoitus, tehtävä ja toimituksellinen linja

Kirkko ja kaupunki on pääkaupunkiseudun evankelis-luterilaisten seurakuntien media. Sen tarkoituksen, tehtävän ja toimituksellisen linjan seurakunnat ovat määritelleet näin:

Kirkko ja kaupungin tarkoitus on parantaa pääkaupunkiseudun ihmisten elämän laatua vahvistamalla heidän kristillistä ja paikallista identiteettiään.

Kirkko ja kaupungin tehtävä on:

• tarjota ihmisille aineksia uskonnolliseen, elämänkatsomukselliseen ja eettiseen pohdintaan sekä henkilökohtaiseen hiljentymiseen ja hartauteen
  • kertoa kirkon, seurakuntien ja uskonnollisen elämän uutisista, ilmiöistä ja tapahtumista
  • tuoda esiin seudun kaupunkien, ympäristön ja kulttuurin tapahtumia ja kehityslinjoja
  • osallistua kirkosta, uskonnosta ja yhteiskunnasta käytävään keskusteluun ja toimia erilaisten mielipiteiden forumina
  • tavoittaa erityisesti heitä, joilla ei ole kiinteää suhdetta seurakuntaan.

Kirkko ja kaupungin toimituksellinen linja on harjoittaa evankelisluterilaisen kirkon arvoihin ja tunnustukseen perustuvaa, terävää ja totuudenmukaista, ymmärrystä lisäävää, vuoropuheluun pyrkivää, arkipäivän kristillisyyttä korostavaa, rakentavasti kriittistä ja avarasti kansankirkollista journalismia. Toimitus sitoutuu työssään noudattamaan Journalistin ohjeita.

Kirkko ja kaupunki -median johtokunta 2019-2022

Suluissa johtokunnan jäsenten henkilökohtaiset varajäsenet.

Eija-Riitta Korhola, Helsinki (Jukka Leppilampi)
Kimmo Malin, Helsinki  (Tiiu Pohjolainen)
Olav S. Melin, Helsinki (Timo Junkkaala)
Salla Ranta, Helsinki, vpj (Anna Saurama)