null Ann-Maarit Joenperä Oulunkylän kirkkoherraksi

Ann-Maarit Joenperä Oulunkylän kirkkoherraksi

Me allekirjoittaneet kannatamme Ann-Maarit Joenperän valintaa Oulunkylän seurakunnan kirkkoherraksi. Pastori Joenperä on toiminut ansiokkaasti ja laaja-alaisesti pappisvirassa 23 vuoden ajan. Hän on ollut seurakunnassa monipuolisesti erilaisissa vastuullisissa työala- ja aluetehtävissä ja on aina pitänyt tärkeänä seurakuntalaisten palvelemista.

Viidentoista vuoden ajan Joenperä on työskennellyt seurakunnan pappien, kanttoreiden ja diakonian viranhaltijoiden luottamusmiehenä ja yhteistyötoimikunnan jäsenenä.
Joenperä väittelee teologian tohtoriksi ensi toukokuussa seurakuntalaisten jumalanpalveluskokemuksista.

Nykyisessä työssään Tuusulan seurakunnassa hän on luotsannut menestyksekkäästi viime vuosina jumalanpalvelustyön kehittämishanketta saaden uudenlaisilla työmuodoilla uusia seurakuntalaisia seurakuntayhteyteen.

Joenperällä on myös Suomen evankelis-luterilaisen kirkon korkein teologinen tutkinto, ylempi pastoraalitutkinto suoritettuna. Hän on toiminut useasti kirkkoherran viransijaisena kahdella eri vuosikymmenellä ja hänellä on runsaasti johtamiskoulutusta.

Seurakunnan työntekijöiden ja luottamushenkilöiden parissa pastori Joenperä on luotettu ja kunnioitettu työntekijä. Hän on henkilönä helposti lähestyttävä ja hänen kanssaan voi keskustella kaikesta. Hän on teologisesti korkeasti oppinut ja sydänjuuriaan myöten kristitty; hän heijastaa meihin muihinkin lämmintä hengellistä valoaan. Joenperä tunnetaan laajasti ahkerana, kärsivällisenä, huumorintajuisena ja avoimin mielin asioihin suhtautuvana. Voimme lämpimästi suositella Ann-Maarit Joenperää Oulunkylän seurakunnan kirkkoherraksi.

Mirka Kovalainen, Inkeri Kostiainen,
Saranna Kytölä-Avikainen, Jarmo Avikainen, Pirjo-Riitta Mailander, Raija Mailander, Merja Nykänen, Tuomo Nykänen, Anna Mailander, Kalevi Kytölä, Vuokko Eräjää ja
Timo Ahoinpelto

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.