null Antti Pesosen menovinkit

Karoliina Ek kuvasi kehitysvammaisen Antti Pesosen Espoon Kulttuurikeskuksessa Minun valintani -sarjaan Essen nroon 4/2015.Kuva: Karoliina Ek

Karoliina Ek kuvasi kehitysvammaisen Antti Pesosen Espoon Kulttuurikeskuksessa Minun valintani -sarjaan Essen nroon 4/2015.Kuva: Karoliina Ek

Hyvä elämä

Antti Pesosen menovinkit

Kotoisin Kalajärveltä, asuu Saunalahdessa.

1. Isoisäni oli talvisodassa ja kertoi, kuinka rankkaa se oli. Hän ei itse haavoittunut, mutta näki haavoittumista ja kuolemaa. Siksi talvisodan päättymisen muistojuhla on hyvä tapahtuma. Jos osallistun, menen sinne viettämään hänen muistoaan ja kuuntelemaan hienoa musiikkia.

Talvisodan päättymisen muistojuhla: puhe piispa Tapio Luoma, Espoon Sotaveteraanikuoro ja Perinnekuoro ESMILA:n seniorit sekä Kanttiinin Lotat. Pe 13.3. kello 18 Tapiolan kirkko.

2. Perhemessut ovat siitä hienoja tapahtumia, että näkee eri ikäisiä ihmisiä. Lapset ja nuoret laulavat hyvin ja tässä erikoisuutena on selko- ja viittomakielisyys. Suosittelen.

Selkokielinen perhemessu. Muskarikuoro Laulusimpukat, Lapsikuoro Tiltaltit & Pajulinnut, nuorten kuoro Dulcis ja Näkövammaisten kuoro. Viittoma- ja selkokielinen tulkkaus. Su 15.3. klo 10 Tapiolan kirkko.

3. Onnenpäivä on hauska tapahtuma ihan kaikille. Olen ollut monta kertaa mukana ja laulanut muun muassa karaokea. Olen huippu siinä! Onnenpäivillä on myös hyvä kirpputori, josta yleensä etsin cd-levyjä, sillä kerään niitä. Ulkosalla voi nauttia makkaraa ja makoisia lettuja.

Onnenpäivä, jossa tarjolla muun muassa ongintaa, pelihuone, pomppulinna, leivonnaisia, kasvomaalausta, keittoa sekä kahvila. Ulkosalla lettuja, makkaroita, partiopiste ja hevosajelua. Onnenpäivä la 14.3. kello 10–14 Soukan kappeli.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.