Arto Antturi Pitäjänmäen kirkkoherraksi

Arto Antturi Pitäjänmäen kirkkoherraksi

Me Pitäjänmäen seurakunnan jäsenet haluamme seurakuntamme johtoon kirkkoherran, joka tulee toimeen kaikkien kanssa ja jolla on todellinen palo ihmisten tavoittamiseksi ja yhteyksien rakentamiseksi.

Me haluamme kirkkoherran, joka uskoo vakaumukseensa ja antaa kuulijoilleen syvällistä pohdittavaa. Me haluamme kirkkoherran, jota kenen tahansa on helppo lähestyä, joka kuuntelee, ymmärtää, auttaa ja tukee. Me haluamme kirkkoherran, joka on tekijä, kohtaaja ja hengen mies; ei pelkästään hallinnon pyörittäjä.

Me haluamme kirkkoherran, joka on valmis rakentamaan Pitäjänmäelle uudenlaista seurakuntaa ja kirkkoa ja joka pitää kirkon ovet auki ja haluaa tehdä kokoontumisistamme kodikkaita ja viihtyisiä. Me haluamme kirkkoherran, jonka mielestä seurakunta elää ja voi hyvin kaikkialla siellä, missä sen asia on yhteinen ja jaettu.

Me haluamme seurakuntamme uudeksi kirkkoherraksi Arto Antturin.

Kimmo Chydenius, Jukka Haavisto, Raili Haltimo, Marke Kaskimies, Riitta Kauppila, Outi Kekki, Pirjo Kivistö, Seija Korpela, Raili Kärnä, Anju Lahtinen, Tuire Lamberg, Helena Lauriala, Risto Lauriala, Eila Lehtonen, Heli Lähdeaho, Timo Nenonen, Aulis Ovaska, Jesse Perttula, Pekka Salomaa, Eija Tuominen, Ensio Tuominen, Jukka Tuominen, Leena-Maija Tuominen, Tuula Westerberg, Raili Virolainen

Jaa tämä artikkeli: