Ei aina aamutossuja

Ei aina aamutossuja

Lahjan hankkiminen on visaista puuhaa, mutta toisaalta myös äärettömän hauskaa: tärkeille ihmisilleen haluaa antaa lahjoja. Kun valitsee lahjansa ajatuksella ja näkee, että se ilahduttaa saajaa, on aina sellainen olo kuin olisi saanut itsekin lahjan.
Äitienpäivän aikaan kaupat ehdottelevat kaikenmoista, kuten aamutossuja, hajuvesiä, kukkia, kirjoja, pedikyyrilaitteita… Ja eihän noissa ole mitään vikaa, jos ne miellyttävät lahjan saajaa. Mutta entäs jos äiti haluaa pikemminkin luopua tavarasta kuin kerätä sitä lisää?

www.annajotainmuuta.fi -sivusto tar­joaa­ lahjavinkkejä juhlaan kuin juhlaan; äitienpäivälahjaideoissakin on vaikka mitä aina alkusammutuskurssista resiinaretkeen asti. Aamiainen kahvilassa voisi olla mukava tai vaikka digilehden tilaus. Eikä valokuvien järjestelyapukaan huonolta vaikuta. Tai runo vuoden jokaiselle päivälle.
Sivuston kautta lahjan voi lähettää saajan Facebook-seinälle, antaa sen sähköpostitse tai tulostaa lahjakortin ja antaa sen kuoressa.
Sivuston kautta on jaettu lahjoja 1 055 kertaa. Jos jokin lahjaidea tuntuu puuttuvan, sitä voi myös ehdottaa lisättäväksi.

Jaa tämä artikkeli: