null Enkelibuumilla rahastetaan

Puheenvuorot

Enkelibuumilla rahastetaan

Taivaalliset auttajat ovat nyt in (Esse 1.10.) oli mielenkiintoinen juttu, mutta hieman lyhyt ja pinnallinen. Enkelitesti oli ihan hauska, ja naisena se oli tietenkin "pakko" tehdä. Muuten voisi enkeleistä saada hieman syvälle luotaavamman artikkelin, mutta ehkä on kumminkin parempi, että aihe pidetään naisten hömpötyksenä.

Uutisista voi joka päivä nähdä, että maailma ei ole läheskään täydellinen ja moni kysyy, että missä oli suojelusenkeli, jos sellaista ei ole esimerkiksi onnettomuudessa ollut.

Ikävä kyllä olen aistivani tässä nykyisessä enkelibuumissa sen saman itsekkään sävyn, joka on monissa muissakin asioissa, eli miten minä saan itselleni kaikkea mahdollista hyvää elämässäni.

Enkeleillä rahastetaan. Jos Raamattua lukee, voi monestakin kohtaa huomata, että enkeleillä on todellisia mahtavia voimia ja enkeleitä nähneet ihmiset ovat menneet maahan säikähdyksestä. Enkelit sanovat, että heitä ei kuulu palvoa, koska ovat itsekin palvelijoita.

Lapsena kovasti paljonkin vaihdeltiin enkelikiiltokuvia, joten ei ole maailma sen suhteen paljon muuttunut. Suurin haaste on sen jälkeen tullut, kuinka jaksaa uskoa hyvään tässä maailmassa, jossa elämme ja jaksaa nähdä sen kauneuden, vaikka kurjia asioita tapahtuu.

Kenties yhteiskunta on muuttunut niin kovaksi, että enkeleille on jo kestotilaus ja tilaajia ovat he, jotka vielä ovat oravanpyörässä. Meille muillekin voisi olla opetuksena vain se, kuinka kohtelee muita ihmisiä. Eiväthän enkelitkään muuten mitään voi.

Päivi Kangas

 

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.