null Erikoiset energiahärvelit valtaavat Senaatintorin

Hyvä elämä

Erikoiset energiahärvelit valtaavat Senaatintorin

Autonomian aika -festivaalilla voi poljettavalla ompelukoneella ladata kännykän tai keittää kuntopyörällä kahvia.

Ensi viikonloppuna Senaatintorilla ja Tuomiokirkossa vietetään kolmatta kertaa Autonomian aika -festivaalia. Lauantaina 12.9. ”keksijä Jean Cäpylehto” alias kehitysjohtaja ja tietokirjailija Janne Käpylehto esittelee ”uusia keksintöjä” Tulevaisuuden energiatorilla kello 11–16.

Millaisia keksintöjä aiot esitellä Senaatintorilla?

– Tuon paikalle ainakin sähköä tuottavan poljettavan ompelukoneen, jolla voi ladata kännyköitä, ja poljettavat kuntopyörät, joilla voi keittää kahvia. Lisäksi torilla on laite, joka havainnollistaa energiatehokkuuseroja. Polkemalla voi käyttää halogeeni- ja led-lamppua. Mahdollisesti esittelen myös jotain aurinkosähköön liittyvää.

Helsingin Balalaikkaorkesteri soittaa vanhaa musiikkia. Myynnissä on luomutuotteita. Tapahtuman äänenvahvistus hoituu polkuvoimalla ja aurinkopaneeleilla.

Autonomian aika -festivaalin muut tapahtumat ovat Kansalaisten kynttilämeri Tuomiokirkon portailla su 13.9. kello 18.30 sekä Giuseppe Sartin Miserere-kantaatti rauhaa kaipaaville kirkossa kello 19, kuoro ja solistit Pietarista, liput 20/15 e. Koko ohjelma: www.autono.fi

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.