Geenitutkimus ei tue darvinistista teoriaa

Geenitutkimus ei tue darvinistista teoriaa

Kirkko ja kaupungissa pohditaan ihmisen evoluutiota. Geenitutkimus on osoittanut, että geeneistämme jopa 20 prosenttia on niin sanottuja orpogeenejä, joita ei ole väitetyillä sukulaisillamme. Tämä sulkee pois polveutumisen.

Meissä on lisäksi ylisuunnittelua, jota darvinistinen mekanismi ei selitä. Ihmisellä on 50 kasvolihasta, joilla voidaan tuottaa
10 000 ilmettä. Yläraajoissamme on 58 liikeakselia, joilla voi soittaa vaikkapa kuutamosonaatin. Puhuminen ja laulaminen on mahdollista sadan eri lihaksen yhteistyöllä.

Meillä on aivoissamme miljoona miljardia ”mikroprosessoria ja muistitikkua” (synapsia), joissa on sata miljardia miljardia molekyylikytkintää. Tämä on enemmän kuin kaikissa maailman tietokoneissa yhteensä.

Geenitutkimus on osoittanut, että perimässämme on geenialueita (vlincRNA), joissa on yhteistä simpanssien kanssa vain 67 prosenttia. Ero ei siis ole oppikirjojen 1,5 prosenttia. Tätä ei evoluutio selitä.

Ihminen on luotu Jumalan kuvaksi, juuri niin kuin Raamatusta ilmenee. Ihmiskuntaa vaivaa 30 000 sairautta. Tämä kertoo syntiinlankeemuksesta. Emme ole kehittymässä paremmiksi, vaan evoluution mekanismi vie kaiken elämän kohti sukupuuttoa DNA:han kertyvästä virhekatastrofista johtuen.

Pekka Reinikainen
lääketieteen lisensiaatti

 

Jaa tämä artikkeli: