null Helsingin tuomiokirkko näkyi laajalti

Kun ulkomaalainen haluaa kertoa olevansa Suomessa, hän valitsee mielellään taustaksi Helsingin tuomiokirkon. Kuva: Eastpress

Kun ulkomaalainen haluaa kertoa olevansa Suomessa, hän valitsee mielellään taustaksi Helsingin tuomiokirkon. Kuva: Eastpress

Helsingin tuomiokirkko näkyi laajalti

Uzbekistanilainen raskaan sarjan nyrkkeilijä Ruslan Chagaev komeili Helsingin tuomiokirkon kuvan edessä viime viikolla.

Ruslan Chagaev ja WBA-liiton raskaan sarjan hallitseva mestari venäläinen Nikolai Valuev pitivät tiedotustilaisuuden raskaan sarjan MM-ottelusta, joka järjestetään Helsingissä lauantaina 30.5.

Kuva Tuomiokirkosta ja uzbekistanilaisesta haastajasta levisi ympäri maailmaa television ja lehdistön välittämien uutiskuvien kautta. Itse ottelu televisioidaan noin 50 maahan ja liki 100 miljoonalle tv-katsojalle.

Tuomiokirkko edustaa maailmalla laajalti Suomi-kuvaa. Niinpä hallitseva mestari Nikolai Valuev halusi kuvauttaa itsensä myös Tuomiokirkon portailla.

MM-ottelu on kansainvälisesti arvioiden yksi merkittävimmistä yhden päivän urheilutapahtumista, mitä Suomessa on järjestetty. Tilaisuus on ainutlaatuinen, sillä nyt isketään ensimmäistä kertaa Pohjolassa raskaan sarjan maailmanmestaruudesta.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.