Isosen kolme menovinkkiä
Kuva: Jukka Granström

Isosen kolme menovinkkiä

Atte Oikari toimii rippileireillä isosena ja asuu Järvenperässä. Hän hiljentyy mielellään mietiskelemään asioita.

1. Käytän englantia paljon jokapäiväisessä elämässäni. Se onkin yksi lempiaineistani koulussa. Englanninkielinen jumalanpalvelus kiinnosti heti ja se olisi varmasti mahtava kokemus.

Englanninkielinen jumalanpalvelus su 16.10. ja 23.10. kello 16.30. Kaksi suomenkielistä pyhäkouluryhmää (3–6 v. ja 7–12 v.) jumalanpalveluksen aikana. Kirkkokahvit. Järjestäjinä Espoon seurakunnat ja International Evangelical Church in Finland (IEC). Lisätiedot www.church.fi. Espoon tuomiokirkon seurakuntatalo, Kirkkoranta 2.

2. Joskus on vain hyvä rauhoittua hetkeksi ja olla täysin hiljaa. Silloin saa mietittyä kunnolla päätä vaivaavia asioita, ja pääsee hetkeksi eroon kaupunkimaiseman kiireellisyyden tunteesta.

Hiljaisuuden rukousilta ti 25.10. kello 19 Auroran vanhassa kappelissa, Träskändan puisto.

3. Nuorille järjestetyt jutut kiinnittävät aina huomioni. Samalla hauska nimi vetosi minuun. On jännittävää nähdä, millainen messusta tulee.

HalleLuja-messu pe 21.10. kello 18. Sami Marte, nuoret juontajat avustavat ja nuorten bändi säestää yhteislaulut. LujaKallio-ilta alkaa kappelilla messun jälkeen. Suvelan kappeli, Kirstintie 24.