Jokainen voi kertoa Jeesuksesta

Luterilainen kirkko on halki ajan myrskyjen säilyttänyt meille puhtaan ja ihanan evankeliumin Jeesuksesta. Siitä voimme olla iloisia ja ylpeitä. Nykykirkolla on kuitenkin ”sokea täplä” silmässään. Tavalliset kristityt eivät osaa kertoa Herrastaan muille! Jos tämä asia taiten korjattaisiin, seurakuntien jäsenmäärä voisi kääntyä nousuun.

Monet voisivat antaa hyvää kristillistä painettua sanaa läheisilleen ja tuttavilleen. Seurakuntien työntekijät opastaisivat ihmisiä Jeesuksesta kertomisessa. Jotta kaikki olisi täydellistä, Helsingin seurakuntien katutyö pitäisi saada vauhtiin. Siinä olisi joka seurakunnassa diakoniapapin kokoinen antoisa työsarka. Kyse on lukemattomien helsinkiläisten pelastumisesta. Ihan totta!

Heikki Virkkunen