Kallion kirkko on auki joka päivä

Kallion kirkko on auki joka päivä

Kallion kirkko on tammikuun alusta alkaen ollut auki kaikkina arkipäivinä. Maanantaista perjantaihin ovet ovat auki kello 7 alkaen. Viikonloppuisin ovet ovat auki kello 9–19. Joka päivä toistuu myös sama ohjelma, johon kuuluvat muun muassa aamurukous kello 7.30 ja päivärukous kello 12.

– Tarkoituksena ei ole viikolla kerätä suuria väkimääriä, vaan luottaa siihen, että säännöllinen rukous itsessään muuttaa kirkkoa ja koko seurakunnan aluetta. Jumala on läsnä siellä, missä kaksi tai kolme on koolla, sanoo kirkkoherra Teemu Laajasalo.

Kello 16 on raamatunlukua ja kello 18 vietetään pieni viikkomessu. Päivärukouksen ja viikkomessun toimittaa aina pappi, joka on tavattavissa kello 16–19.

– Jatkossa saamme eri päiville profiloidumpia viikkomessuja. Kaikkia niitä yhdistää se, että ne ovat kestoltaan noin 20–45 minuuttia, ja ehtoollinen on tarjolla, Laajasalo sanoo.

Torstaisin kello 18 viikkomessussa vaihtelevat Hiljaisen rukouslaulun messu, Kivimessu ja Wähäväkisten juhlaveisuu -körttimessu.

Kallion kirkko auki joka arkipäivä kello 7–21 ja viikonloppuisin kello 9–19. Vapaaehtoiset voivat ottaa yhteyttä pastori Ilkka Sariolaan, ilkka.sariola@evl.fi ja diakoni Maarit van Santeniin, maarit.vansanten@evl.fi.

Jaa tämä artikkeli: