null Kallion kirkon äänentoistosta

Puheenvuorot

Kallion kirkon äänentoistosta

Nimimerkki Sanankuulija kirkonmäeltä (Kirkko ja kaupunki 25.2.) kirjoitti Kallion kirkon äänentoistosta viime lehdessä. Kirkkoherrana olen kovin pahoillani huonosta kokemuksesta ja kiitän tarkasta palautteesta. Asia on hyvin tärkeä. Jos Sana ei kirkossa kuulu, on jotain perustavasti vialla.

Palaute koski erityisesti 14.2. ollutta messua. Tuolloin saarnaamassa oli vierailija, joka suntioiden mukaan oli puhunut huomattavasti ohi mikrofonista. Toisaalta vuosien varrella on kiistatta todettu, että kirkon kaiutinjärjestelmä on vanhentunut, eikä kuuluvuus ole tarpeeksi hyvä kaikissa kohdin kirkkoa.

Kallion kirkon sunnuntaimessu kello 10 on erittäin suosittu ja kasvava jumalanpalvelus. Messun vuotuinen keskikävijämäärä on noin 155, ja usein paikalla on 250 ihmistä. Haluamme, että jokainen kirkkoon tullut varmasti kuulee saarnat ja musiikin, joihin yritämme kaikin tavoin panostaa.

Olemme yhteistyössä seurakuntayhtymän kiinteistötoimiston kanssa keväällä pohtimassa, miten kirkon äänentoistoa saataisiin pikaisesti paremmaksi. Toivotan palautteen antajan ja kaikki tervetulleeksi Kallion kirkkoon kello 10 sunnuntaisin messua rakentamaan ja Sanaa kuulemaan.

Teemu Laajasalo
kirkkoherra

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee


Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.