null Kallion kirkon saarnoista ei saa selvää

Puheenvuorot

Kallion kirkon saarnoista ei saa selvää

Kiitos erinomaisen hienosta liturgiasta ja musiikista 14.2. messussa Kallion kirkossa. Hanna Remeksen tarjoama kokonaisuus oli mieleenpainuva ja todellakin vaikuttava. Upea suoritus johtajalta, kuoroilta ja tietysti säveltäjiltä.

Mutta. Saarnastuolin mikrofoni tuhosi Mika Mäntyrannan saarnan täydellisesti. En voi ymmärtää, miksi kyseistä laitetta ei saada säädylliseen kuntoon. Olen käynyt säännöllisesti Kallion kirkossa kohta kolme vuotta kerran viikossa, ja valittanut puheakustiikan tasosta useaan kertaan. Kirkkoon tullaan kuuntelemaan liturgian ohella myös saarnoja, jos se vain olisi mahdollista! Kallion kirkon saarnastuolista julistettua sanaa on suorastaan tuskallista seurata, kun pitää jännittää saako puheesta selvää vai ei.

Luulisi käyvän pappienkin itsetunnolle, kun sanoma ei mene perille. Olen vuosien mittaan valittanut aiheesta sekä suullisesti että kirjallisesti kirkon henkilökunnalle kirkkoherrasta suntioon, mutta mikään ei tunnu auttavan. Pitäisikö kerätä kolehti kirkon saarnastuolin äänentoistolaitteiden uusimiseksi?

Nimimerkki Sanankuulija kirkonmäeltä

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee


Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.