null Kari Kallio ymmärsi yskän

Kari Kallio ymmärsi yskän

Kari Kallio kirjoitti loistavasti tasa-arvosta (Kk 27.5).

Tony Dunderfelt tuo esiin kirjassaan sen, että suomalainen nainen kaipaa vahvaa miestä, ja mies ei uskalla riidan pelossa vastustaa naisen oikkuja. Dunderfelt on hyvinkin oikeassa, sillä tämä näkyy jo niin mediassa kuin katukuvassa. Yhä useammalla suomineidolla kun näyttää olevan käsipuolessa patriarkaalisesta kulttuurista tuleva mies.

Samoin taas tänäkin kesänä tuhannet suomitytöt matkaavat etelän lomakohteisiin mielessään se maskuliininen eli paikallinen ”vahva” mies. Ja samaan aikaan tasa-arvolla nuijitusta suomalaismiehestä on tehty kävelevä anteeksipyyntö eli luuseri. Naiset itsekin myöntävät naismedioissa suomalaisen miehen olevan liian kiltti ja tylsä. Naiset kun kaipaavatkin jännitystä.

Tällaista epäsuhtaa tai ristiriitaa feminismissä ja tasa-arvossa ei ilmene missään muussa maassa. Ei edes Ruotsissa, jossa miehellä on vielä jonkinlainen arvo. Suomalaisen miehen olisikin jo korkea aika herätä näkemään tasa-arvo oman sukupuolensa kautta ja alkaa käyttäytymään ”vahvojen” ulkomaalaismiesten tavoin.

Miesten ääni kuuluville!

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.