Vantaalla pääsee neulomaan ja askartelemaan kimpassa

Vantaalla pääsee neulomaan ja askartelemaan kimpassa

Käsityöt tekevät hyvää itselle ja toisille. Samalla töihinsä saa liittää lähimmäisenrakkautta.

Sukkia sukkelasti

Sukkelat sukankutojat pyörittelevät puikoilla sukkapareja diakoniatyön ja Kirkon Ulkomaanavun hyväksi. Ryhmään mukaan tullessasi saat talon puolesta langat ja opastuksen, jos neulomistaitosi ovat ruosteessa. Voit myös lahjoittaa villasukkalankoja toisten neulottaviksi. Sukkelat sukankutojat -ryhmä joka toinen tiistai klo 10–12, seuraavan kerran 28.11. Olotilassa, käynti Vehkapolun kävelykadulta.

Silmukoivat siskot

Silmukkasiskot kietovat silmukoihin lähimmäisenrakkautta ja nauttivat yhdessäolosta. Kahvikupin äärellä tehdään kaikkea, mitä osataan, yhteiseksi hyväksi korteista torkkupeittoihin ja huovutustöihin. Ryhmä sopii taitaville ja taitamattomille. Silmukkasiskot keskiviikkoisin klo 9.30–11.30 Rekolan kirkolla, Kustaantie 22.

Käsillä hyvää

Käsillä hyvää -ryhmissä autetaan tarvitsevia kotikulmilla ja kauempana. Länsimäen ryhmä suuntaa pipot, peitot ja sukat kaukomaille. Hakunilan porukka virkkaa sinivalkoisia lappuja Suomi100-hengessä ja neuloo sukkia alueen vauvoille. Käsillä hyvää -ryhmät tiistaisin klo 11 Länsimäen kirkolla, Kerokuja 9 ja keskiviikkoisin klo 14–15.30 Hakunilan kirkolla, Hakunilantie 48.

Jaa tämä artikkeli:

Kommentoi