null Katso kirkon kesäkahvilatarjonta

Katso kirkon kesäkahvilatarjonta

Kesäiset sumpit voi nauttia myös kirkolla. Seurakuntien kesäkahviloissa on valinnanvaraa.

https://www.youtube.com/watch?v=z3ZyLBSuqvEKun kerhot ja harrastukset ovat tauolla, perheiden kesäkahvila Perkkaan kappelissa Espoossa tarjoaa musiikkia, askartelua, kahvittelua ja yhdessäoloa. Kappelissa voi viettää kesäpäiviä Perheiden kesäkahvilassa maanantaista perjantaihin 1.–17.6. kello 9–13.

Hyvällä säällä ollaan kappelin pihalla ja sateella kappelissa. Kesäkahvilasta löytyy seuraa niin lapsille kuin aikuisillekin. Seurakunnan lastenohjaajat järjestävät ulkoleikkejä ja hartautta. Tarjolla kahvia, teetä, mehua ja pullaa.

Helsingin seurakunnista löytyy suuri valikoima erilaisia kesäkahviloita. Esimerkiksi Temppeliaukion kirkon takana on avattu taideteemalla toimiva kahvila. Kahvila on auki maanantaista lauantaihin kello 9–17.30 osoitteessa Temppelikatu 16 C. Kahvittelun ohella voi tutustua taiteilija Janne Laineen näyttelyyn.

Myös Café Kryptassa osoitteessa Kirkkokatu 18, on tarjolla edullisia kahvilatuotteita. Samalla voi nauttia vaihtuvista taidenäyttelyistä, joihin on vapaa pääsy. Ensimmäisenä on esillä 18. kesäkuuta asti Johanna Oraksen näyttely Bright like a Diamond.

Café Krypta on Tuomiokirkon kryptan kesäkahvila, jonka tarjoilusta vastaavat vaihtuvin vuoroin seurakunnan yhteistyökumppanit. Kahvilan tuotto menee kunkin ryhmän määrittelemään kohteeseen, jotka vaihtelevat Cantores Minores -poikien ruokkimisesta työttömien ja velkaisten tukemiseen.

Lisää kesäkahviloita löytyy Helsingin, Vantaan ja Espoon seurakunnista. Kirjoita tapahtumakalenterien hakukenttään "kesäkahvila".

Jaa tämä artikkeli: