null Kerettiläinen: Aatto

Puheenvuorot

Kerettiläinen: Aatto

Takaperin käännetyt viestit saattavat selittää monia asioita. Kuten sen, miksi monet juopottelevat juhlapäivien aattoina, kuten nyt juhannusaattona.

Ennen vanhaan levyjä kuunneltiin soittimilla, joita saattoi pyörittää myös takaperin. Tuohon aikaan jotkut uskoivat, että vanha vihtahousu eli itse piru käytti rock-musiikkia välineenään houkutellessaan ihmisiä iankaikkiseen kadotukseen.

Pirullisesti paholainen kätki rock-lauluihin viestejä, jotka tulivat esiin, kun levyjä kuunteli takaperin. Oikeinperin kuunneltuinakin ne viestit toki vaikuttivat, sillä vain harva kuunteli levyjä takaperin. Niitä ei vain itse tajunnut.

Takaperin käännetyt viestit saattavat selittää muitakin asioita. Kuten esimerkiksi sen, miksi monet juopottelevat juhlapäivien aattoina, kuten nyt esimerkiksi juhannusaattona.

Sana "aatto" on takaperin käännettynä "ottaa". Kun viaton Luojan luoma ihmislapsi kuulee sanan "aatto", tuo nimisana kääntyy täysin varoittamatta tässä synnin turmelemassa todellisuudessa peilikuvakseen ja hokee ihmismielessä synkkää kaikuaan: "ottaa, ottaa". Ja pakkohan sitä on ottaa, jos ei osaa olla varuillaan.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.