null Kerro bulimian vaikutuksesta hengellisyyteesi

Puheenvuorot

Kerro bulimian vaikutuksesta hengellisyyteesi

Sairastatko tai oletko sairastanut bulimiaa? Miten koet sairauden vaikuttaneen hengellisyyteesi? Koetko sairauden vahvistaneen tai heikentäneen hengellisyyttäsi?

Olisin kiinnostunut kuulemaan kokemuksistasi. Kerään tutkimusaineistoa Helsingin yliopiston teologisen tiedekunnan, käytännöllisen teologian laitokselle tekemääni pro gradu -tutkimusta varten. Tutkielman tarkoituksena on selvittää, miten bulimia nervosaa sairastaneet kokevat sairauden vaikuttaneen omaan hengellisyyteensä. Etsin haastatteluun 18 vuotta täyttäneitä bulimiaa sairastavia tai sairastaneita henkilöitä. Sinun ei tarvitse olla minkään uskontokunnan jäsen.

Kirjoita minulle vapaamuotoisesti 31.1.2017 mennessä. Halutessasi voit myös osallistua haastatteluun. Toivon, että mainitset ikäsi ja sukupuolesi. Voit kirjoittaa nimettömästi joko sähköpostin kautta tai kirjeitse. Jos vastaat postitse, laita kuoreen tunniste "kirjoituspyyntö Koivunen". Käsittelen kaikki vastaukset luottamuksellisesti, eikä yksittäinen vastaaja ole tunnistettavissa valmiista pro gradu -tutkimuksesta.

Tutkimusaineisto on ainoastaan minun käytettävissäni, ja tuhoan sen heti tutkimuksen teon jälkeen. Tutkimuksen ohjaajana toimii kirkkososiologian professori Kati Tervo-Niemelä.

Heli Koivunen
heli.koivunen@helsinki.fi, Helsingin yliopisto / Käytännöllisen teologian laitos PL 4, 00014 Helsingin yliopisto

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.