null Kirkkoon ei muka ollutkaan vapaa pääsy

Kirkkoon ei muka ollutkaan vapaa pääsy

Lauantaina 15.12. teki mieli lähteä kuuntelemaan joulumusiikkia. Huomasin, että Käpylän kirkossa on Mestari-Laulajien joulukonsertti. Iloisin mielin lähdin matkaan. Ihanaa mennä konserttiin vihkikirkkoomme, vaikka nykyisestä asuinpaikastamme matkaa kertyykin tunnin verran julkisilla.

Kirkon ovella sisään mennessäni naisihminen kysyi, onko minulla konsertin ohjelmaa. En ollut sitä ostanut ja sanoin hänelle luulleeni, että sen ostaminen on vapaaehtoista. Nainen vastasi että ei ole, enkä voinut muuta kuin kääntyä ovelta, sillä en ollut varannut käteistä mukaan. Ajattelin, että olin varmasti katsonut Kirkko ja kaupungin ilmoituksesta väärin. Mutta ei. Tarkistin asian, ja konsertin kohdalla lehdessä oli maininta: vapaa pääsy, ohjelma 15 euroa.

Minulle jäi ovelta kääntyessäni tunne, että olin yrittänyt päästä ilmaiseksi maksulliseen konserttiin. Mutta näin ei suinkaan ollut. En tiedä oliko ilmoituksessa virhe, vai eikö nainen ovella ollut konsertin maksukäytännöistä selvillä, mutta kurja mieli tapahtuneesta jäi.

Joulumusiikin ystävä

Edellisen johdosta: Olemme pahoillamme, että teiltä evättiin vapaa pääsy Mestarilaulajien konserttiin 15.12. Käpylän kirkkoon. Ohjelmien myyjä teki virheen vaatimalla ohjelman ostamista. Tähän konserttiin oli kirkkoon tulijalla vapaa pääsy, mutta halutessaan oli mahdollista ostaa kuoron toimintaa tukevan maksullinen ohjelma.

Hannu Ahokanto

puheenjohtaja, Mestarilaulajat ry

Hannu Leskinen

kanttori

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.