null Kissojen Yön liput myynnissä

Kissojen Yön liput myynnissä

Korkeasaaren Kissojen Yössä juhlitaan ja vauhditetaan amurinleopardien valoisampaa tulevaisuutta. Suomen suurin uhanalaisten kissapetojen suojelutapahtuma järjestetään perjantai-iltoina 7. ja 14. päivä syyskuuta. Ennakkolippujen myynti on käynnistynyt Lippupalvelussa, ja jokainen ennakkolipun ostaja tukee suojelua kahdella eurolla.

Amurinleopardien uusi suojelualue yhdistää 60 prosenttia lajin elinalueesta ja kaikki sen tunnetut lisääntymisalueet. Näitä maailman harvinaisimpia kissapetoja on luonnossa noin 35 yksilöä. Viimeisimmissä laskennoissa on havaittu, että luonnonkanta saattaa olla vihdoinkin kasvamassa.

Korkeasaari ja Korkeasaaren ystävät ry ovat olleet mukana tukemassa Amurin kissapetojen suojelua jo 9 vuoden ajan. Viime vuonna kerättiin ennätykselliset 45 000 euroa, joka lahjoitettiin kokonaisuudessaan amurinleopardien ja amurintiikerien elinalueilla tehtävään suojelutyöhön.

Yli 65 prosenttia summasta tuli tavallisilta eläintarhan kävijöiltä ja loput hankkeen merkittävimmältä sponsorilta, Fazer Makeisilta.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.