null Koiraihmisille julkaistiin oma rukouskirja

Koiraihmisille julkaistiin oma rukouskirja

Koiran kanssa ihminenkin saa keskittyä elämän perusasioihin.

Helsingin Paavalin seurakunnan kirkkoherra Kari Kanala sekä viestintäkonsultti, koirankasvattaja Ville Kormilainen ovat tehneet ensimmäisen suomenkielisen hiljentymiskirjan, jonka keskiössä ovat koirat.

Anova saa ja nuuhkiva löytää – Koiraihmisen rukouskirjassa on rukousten lisäksi erilaisia pieniä tarinoita, ajatuksia ja välähdyksiä koiraihmisen elämästä. Vahvassa roolissa on myös huumori ja koiraihmisen arkiset ilot ja murheet.

Koiran kanssa ihminenkin saa keskittyä elämän perusasioihin: syömiseen, ulkoiluun, leikkiin ja nukkumiseen. Koira opettaa ihmiselle, miten tärkeää on jakaa paitsi lämpöä ja läheisyyttä, myös kinkkupaketin sisältö.
 

Isä, on jotenkin sydäntäsärkevää nähdä kadunmies ja hänen koiransa, jonka elämästä tuo kulkuri pitää parempaa huolta kuin omastaan.


"Muutama vuosi koiranomistajana on tuonut mukavasti aihioita tarinoista, jotka mielestäni piti kertoa maailmalle", sanoo Kormilainen.

Kirjan toinen kirjoittaja Kari Kanala on käännytetty kissaihmisestä koiraihmiseksi. Perheessä on Tilda-niminen valkoinen länsiylämaanterrieri eli westie, josta Kanala ammentaa kirjaan tarinat. "Rakkaus toi elämääni koiran. Ja koira toi rakkauden; pieni jukuripää, joka sulattaa sydämeni päivittäin.
 

Jaa tämä artikkeli: