null Kotimaa-lehden päätoimittajiksi valittiin Pauli Aalto-Setälä ja Mari Teinilä

Kotimaa-lehden päätoimittajiksi valittiin Pauli Aalto-Setälä ja Mari Teinilä

Kotimaa-lehden vastaavaksi päätoimittajaksi ja kustantajaksi on valittu Pauli Aalto-Setälä ja lehden päätoimittajaksi Mari Teinilä.

Aalto-Setälä, 42, on toiminut vuodesta 2005 lähtien Kustannus Oy Kotimaan toimitusjohtajana ja jatkaa tässä tehtävässään edelleen. Ennen Kotimaa-yhtiöitä Aalto-Setälä on työskennellyt muun muassa Nelosen ja Iltalehden päätoimittajana.

Kotimaa-lehti saa historiansa ensimmäisen naispäätoimittaja n, kun lehden toimituspäällikkö Mari Teinilä, 48, nousee päätoimittajaksi. Teologiaa opiskellut Teinilä on työskennellyt toimittajana Suomen Lähetyssanomissa ja Kirkko ja kaupunki -lehdessä. Kotimaa-lehden eri esimiestehtävissä hän on toiminut vuodesta 1997.

”Aalto-Setälän johdolla lehden talous on nyt saatu tasapainoon. Uskon, että hänestä kokeneena journalistina tulee lehdelle erinomainen vastaava päätoimittaja . Mari Teinilällä ja koko toimituksella on kirkollisen journalismin ja teologian syvä osaaminen. Nämä voimat täydentävät toisiaan”, toteaa Kustannus Oy Kotimaan hallituksen puheenjohtaja Ilkka Mattila.

”Kotimaata tarvitaan nyt enemmän kuin koskaan yhteiskunnallisena keskustelijana ja kriitikkona. Puolustamme suomalaisten oikeutta toivoon, hyvään elämään ja arjen kristillisyyteen”, kertoo toimitusjohtaja Pauli Aalto-Setälä.

”Olemme hieman toisinajattelijoita, uskomme edelleen paperille painettuun laadukkaaseen ajankohtaisjournalismiin ja tarjoilemme sen kotiin kannettuna. Jokainen, joka on kiinnostunut kirkosta ja uskosta tai tekee työtä kirkolle tarvitsee Kotimaata. Kotimaan juttuja ei saa muualta, ei myöskään verkosta, jossa on eri sisältö”, sanoo päätoimittaja Mari Teinilä.

www.kotimaa.fi
www.kotimaa-yhtiot.fi

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.