null Kristinusko tutummaksi Alfassa

Pertti Manninen on mukana Alfassa Munkkivuoren kirkolla. Kuva: Matti Karppinen

Pertti Manninen on mukana Alfassa Munkkivuoren kirkolla. Kuva: Matti Karppinen

Kristinusko tutummaksi Alfassa

Kymmenen tiistai-iltaa, yhteinen ateria ja rönsyilevää, avointa keskustelua aikuisporukassa alkaen 1.3.

Kotiryhmäverkostossa vaikuttava Pertti Manninen, vedät yhtä keskusteluryhmää Verkoston ja Munkkiniemen seurakunnan yhteisessä Alfassa. Mikä on Alfa, jota ennen kutsuttiin Alfa-kurssiksi?

Alfa on sarja tapaamisia, joiden aikana tutkitaan vapaamuotoisesti kristinuskon perusteita. Jokainen Alfa-ilta sisältää ruokailun, lyhyen alustuksen sekä vapaata keskustelua ryhmissä.

Kenelle Alfa on tarkoitettu?

Alfa on kaikenikäisiä tiedonjanoisia varten, myös niitä, joille kristinusko on jäänyt vieraammaksi. Kristinuskon perusteita tutkitaan ystävällisessä, avoimessa ja rennossa ympäristössä.

Oletko itse käynyt Alfan?

Olen ollut useasti mukana Alfassa, ja parasta on ollut kohdata uusia ihmisiä ja mielenkiintoisia näkökulmia elämään. Vedän vaimoni kanssa Kotiryhmäverkoston Alfa-yhteisöä. Koska Alfa on ollut monille meistä tärkeä, jopa käänteentekevä, haluamme yhdessä tarjota mahdollisuuden Alfaan taas uusille ihmisille.

Alfa kestää kymmenen tiistai-iltaa. Pitääkö sitoutua mukaan alusta loppuun?

Mukaan voi tulla kolmen ensimmäisen illan aikana. Ryhmissä opimme kerta kerralta tuntemaan toisiamme paremmin ja keskustelut syvenevät. Mutta voi tulla tutustumaan vaikka yhdenkin kerran.

Tarjolla on myös englanninkielinen ryhmä. Please, tell your friends!

Alfa alkaa Munkkivuoren kirkolla, Raumantie 3, tiistaina 1.3. kello 18.30. Ilmoittautumiset: alfa@verkosto.net

 

Jaa tämä artikkeli: