Lasten vappujuhla Meilahdessa
Kuva: Pasi Rauhala

Kuva: Pasi Rauhala

Lasten vappujuhla Meilahdessa

Meilahden seurakunnassa järjestetään vapputapahtuma perheille torstaina 30.4. Mitä hyvää siellä on luvassa, nuorisotyönohjaaja Anu Aalto?

– Se on perheille suunnattu tapahtuma, jossa on paljon ohjelmaa lapsille. Näytelmäkerhon lapset esittävät nukketeatteria, jonka sivuroolissa on Harri-Hirvi. Lisäksi on kasvomaalausta, ongintaa, muskari, makkaranpistoa ja lettuja. Paikalla on koiria, jotka tykkäävät halaamisesta ja rapsuttamisesta.

Miksi kirkko järjestää omia vapputilaisuuksiaan?

– Kirkko elää seurakuntalaisten keskellä. Mahdollistamme tapahtuman ilman päihteitä. Tämä on myös Yhteisvastuu-keräyksen tempaus. Vapputapahtuma tavoittaa paitsi lapsiperheitä, myös yksinäisiä tai lapsettomia.

Miten itse vietät vappua?

– En vietä sitä. Voin juoda simaa ja syödä munkkia, mutta aikuisten vappukarnevaali, jossa piittaamattomasti sotketaan ympäristöä, ei vetoa minuun. Vapun idea on kadoksissa. Siitä on tullut vain syy, että saa pämpätä. Pidän siitä, että ohjelmaa järjestetään lapsille. Aikuisetkin tykkäävät lapsille suunnatuista juhlasta.

Vapputapahtuma 30.4. kello 15–17.30 Meilahden kirkolla, Pihlajatie 6. Yhteistyössä paikallisten yhdistysten ja järjestöjen kanssa.

 

Jaa tämä artikkeli: