null Lyömätön yritys 6/8: Oiva monitoimimies Jakomäestä

Yrittäjä Raimo Lonka asentaa tiskikoneen, kasaa huonekalut, pesee ikkunat ja pudottaa lumet katolta. Muun muassa. Kuva: Esko Jämsä

Yrittäjä Raimo Lonka asentaa tiskikoneen, kasaa huonekalut, pesee ikkunat ja pudottaa lumet katolta. Muun muassa. Kuva: Esko Jämsä

Hyvä elämä

Lyömätön yritys 6/8: Oiva monitoimimies Jakomäestä

Alppilalainen Tarja Aaltonen huomasi Raimon kotiavun ilmoituksen joitakin vuosia sitten lähikauppansa ilmoitustaululta. Monipuolisia palveluita siivouksesta lumitöihin ja asiointiapuun tarjoava yritys oli niin hyvä löytö, että hän on suositellut sitä lähipiirilleenkin.

– Raimo on tehnyt minulle kodin pieniä korjaustöitä, ikkunanpesua ja yhden keittiöremontinkin. Hän on hyvä tekijä, koska sopimukset ja aikataulut pitävät aina, Aaltonen kehuu.

Pian kuusi vuotta toimineen Raimon kotiavun osoite on Jakomäessä, mutta se palvelee koko pääkaupunkiseudulla. Yrittäjä Raimo Lonka tekee kaikki työt itse. Hänelle sopii yhtä lailla siivoaminen kuin huonekalujen kasaaminen ja astianpesukoneen asentaminen.

– Se helpottaa, että hän tekee niin monenlaista ja hoitaa asiat alusta loppuun. Keittiöremontissa hän teki kaiken suunnittelusta toteutukseen, ja kävimme yhdessä ostamassa tarvikkeita. Kun jotakin piti vielä lopuksi korjata, sekin hoitui, Aaltonen kiittää.

Raimo Lonka saa asiakkaaltaan kehuja myös siitä, että hän on ystävällinen ja välittää asioista aidosti.

– Kerran hän huomasi, että viemäri tiputtaa. Hän ilmoitti siitä heti, vaikkei se liittynyt käsillä olevaan työhön, Aaltonen toteaa.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.