null Lyömätön yritys 7/8: Pettämätön sushipaikka Käpylässä

Käpylän Majakan yrittäjä Maija Flytström myy sushia mukaan. Myös pitopalvelua ja kakkuja saa tilauksesta. Kuva: Esko Jämsä

Käpylän Majakan yrittäjä Maija Flytström myy sushia mukaan. Myös pitopalvelua ja kakkuja saa tilauksesta. Kuva: Esko Jämsä

Lyömätön yritys 7/8: Pettämätön sushipaikka Käpylässä

Ihan käpyläläisen Markus Veijalaisen kodin läheltä on helmikuusta saakka saanut herkullista sushia. Veijalaisen nelihenkinen perhe hakee Käpylän Majakasta illan antimet aina silloin tällöin.

– Kun tulee tilanne, ettei jaksa laittaa kotona töiden jälkeen ruokaa, on tosi helppo hakea hyvät sushit siitä. Paikkaa pitävällä pariskunnalla on mainio meininki, Veijalainen sanoo.

Käpylän Majakka on virallisesti sushimyymälä, mutta sinne mahtuu muutama asiakas syömäänkin. Veijalainen valitsee yleensä tiskistä sitä, mikä herkullisimmalta sattuu näyttämään. Kaksivuotiaalle tyttärelle maistuu parhaiten sushi nigiri sake.

Yrittäjät Maija ja Jari Flytström tarjoavat Käpylän Majakassa myös kahvia ja jäätelöä. Tilauksesta saa kakkuja ja pitopalvelua. Veijalaiset kokeilivat kakkutilausta tänä syksynä juhlistaessaan uuden perheenjäsenen kotiutumista Kätilöopistolta.

– Saimme Anna Jokisen tekemän raakakakun, joka oli ihan täydellinen, Markus Veijalainen kehuu.

Hän toivoisi ihmisten kauempaakin löytävän Käpylän Majakan, vaikka se ei ole aivan isojen teiden varressa.

– Siinä kohtaa on kiva pienten yritysten letka: Koskelantiellä on Café Kumma, Joukolantietä ylös mentäessä SisuPuoti ja lopulta Käpylän Majakka. Toivottavasti ne pysyvät elossa!

Käpylän Majakka. Joukolantie 3, www.käpylänmajakka.fi

Lue muut sarjan jutut: Lyömätön yritys

Jaa tämä artikkeli: