null Mauttomuutta ja kieroutunutta logiikkaa

Puheenvuorot

Mauttomuutta ja kieroutunutta logiikkaa

Ville Rannan pilapiirros (18.11.) ei osoita ainoastaan huonoa makua. Se tuo myös mainiosti esille sen älyllisen epärehellisyyden, joka on valitettavan yleistä maahanmuuttokeskustelussa.

Kun yksittäinen mielipuoli joukkomurhasi Norjassa kesällä 2011, etsiskelivät maamme mediat ja politikoitsijat oikein urakalla joidenkin suomalaisten maahanmuuttokriitikoiden oletettuja yhteyksiä Anders Breivikiin. Kenelläkään ei ollut silloin huomauttamista siitä, että inhimillisen tragedian varjolla yritettiin häikäilemättömästi kerätä poliittisia irtopisteitä.

Marraskuu 2015: Ainakin yhdeksän vakaumuksellista terroristia (jotka lisäksi kuuluvat organisaatioon, jolla on vähintään tuhansia aktivisteja) järjestävät vieläkin hirveämmän verilöylyn Pariisissa. Ja mitä tekee Ville Ranta? Syyttää maahanmuuttokriitikkoja tämän tragedian häikäilemättömästä hyväksikäytöstä ja verellä mässäilystä. Siis niitä ihmisiä, jotka ovat jo pitkään varoittaneet islamilaisen terrorin vaarasta, joka taas kerran osoittautui aiheelliseksi varoitukseksi!

Kuinka solmussa aivojen täytyy olla, jotta ne tuottavat näin kieroutunutta logiikkaa?

Kai-Henrik Tiiainen

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.