Mielipide: Lehti antaa hienon poikkileikkauksen

Kiitos jälleen kerran Kirkko ja kaupunki -lehdestä! Olen niin usein siunattu ja kiitollinen lehden sanomasta ja sen monipuolisuudesta. Mielestäni lehti antaa hienon poikkileikkauksen siitä kaikenlaisesta porukasta, jota seurakuntaan mahtuu.

Mielipidekirjoituksissa näkee usein sellaisia mielipiteitä, jotka minua lähinnä kammoksuttavat. Mutta niilläkin on tehtävänsä omassa minuudessani: ne opettavat minua ihmisen erilaisuudesta ja ainutkertaisuudesta. Ne opettavat arvostamaan ja hyväksymään. Meillä kaikilla on paikka Jumalan kämmenellä hänen rakastaminaan.

Kiitos lehdelle sen hyvistä kolumneista ja mielenkiintoisista artikkeleista. Sain jälleen kerran monipuolista ja virkistävää ravintoa. Kunpa lehti ilmestyisi useammin.

Paula Peltonen