null Mustasaari on kiinni viikonloput

Mustasaari on kiinni viikonloput

Remontin arvioidaan valmistuvan juhannukseksi, jonka jälkeen saari on avoinna normaalisti tiistaista sunnuntaihin.

Mustasaaren toimintakeskus on suljettuna toukokuun sekä kesäkuun viikonloput 21.6. saakka. Erityisesti lapsiperheiden suosimat juhannusjuhlat pidetään aattona 19.6., mutta juhannusviikonlopun saari on vielä kiinni.

Syynä sulkemiseen on päärakennuksen julkisivumaalaus. Rakennus on huputettuna ja poissa yleisön käytöstä.

– Maalaustyö tehdään nyt kevätkesällä, koska maali kuivuu silloin parhaiten, kertoo Mustasaaren vs. toiminnanjohtaja Leena Miettinen.

Lauttaliikenne alkaa yleisölle tiistaina 2.6. Kesäkuussa saarelle pääsee tiistaista perjantaihin.

Palvelut ulkoistetaan remontin aikana pihamaalle: kanttiini toimii tyttöjentalon terassikatoksessa, lounastarjoilu on päärakennuksen viereisen katoksen alla ja ruokailijoille viritetään telttakatos. Grillikatos toimii normaalisti. Mustasaaren suuria korvapuusteja leivotaan remontista huolimatta.

Remontin arvioidaan valmistuvan juhannukseksi, jonka jälkeen saari on avoinna normaalisti tiistaista sunnuntaihin.

Juhannukseksi valmis. Mustasaaren toimintakeskuksen päärakennusta maalataan.

Mustasaaressa järjestetään kesän aikana muun muassa maksuttomia pop up –perheneuvontailtoja sekä käsityökursseja. Juhannuksen jälkeen Pukinmäen taidetalon sirkuskoulu ja teatteri esittävät saarella Liisaa ihmemaassa. Hartauksia pidetään päivittäin ja messu sunnuntaisin klo 14.

Lautat lähtevät tasatunnein Taivallahden laiturista ja edestakaisen lauttalipun hinta on 4 euroa yli 10-vuotiailta. Sitä nuoremmat matkustavat aikuisen mukana ilmaiseksi. Lauttamaksun voi maksaa ainoastaan käteisellä ja saarella toivotaan muutenkin käteismaksua, koska korttimaksupäätteen yhteydet voivat pätkiä.

>>> Lisätietoja Mustasaaren toimintakeskuksen verkkosivuilta

Jaa tämä artikkeli: