Nuortenilta Narinkkatorilla
Kuva: Sirpa Päivinen

Kuva: Sirpa Päivinen

Nuortenilta Narinkkatorilla

Narinkkatorilla pidetään pop up -nuortenilta perjantaina 31. lokakuuta kello 15–19. Siis mikä, Töölön seurakunnan nuorisotyönohjaaja Mikko Saari?
– Torille tulee 15 x 6 -metrinen teltta, jonka edessä on penkkejä isommallekin yleisölle. Tuomme nuorisotilaltamme Kerhikseltä myös kynttilälyhdyt, seurapelit, ikonit ja taustamusiikin. Nuoret räppäävät ja järjestävät skabailuja. Pidämme myös iltahartauden.
Sytytätte halloweenina torille oransseja kynttilälyhtyjä. Osallistuuko kirkko pakanalliseen juhlaan?
– Ei osallistu. Oranssit lyhdyt  ovat ympärivuotinen osa nuorisotilojemme sisustusta. Oranssi on monessa kulttuurissa pyhä väri. Se on lämmin, kaunis ja kutsuva.
Miksi nuortenilta viedään ulos hyytävään syyssäähän?
Koska on seurakuntavaalit ja niihin liittyvä Hyvän tekemisen tori Narinkkatorilla, jossa voi myös äänestää. Telttamme on kurkistusikkuna siihen, mitä tapahtuu seurakunnan nuortenillassa. Tämä on meidän ensimmäinen pop up -nuorteniltamme.
Tarjoatteko lämmikettä?
Viereisestä kahvioteltasta saa kupin kuumaa. Kello 19 siirrymme nuorten kanssa lämpimään Kerhikselle Töölöntorin kupeeseen, Tykistönkatu 8. Siellä nuorisokahvilamme Tori-Café on auki kello 23 asti kuten joka perjantai.

Pihla Tiihonen

Jaa tämä artikkeli: