Oulunkylä ja vieraat kulttuurit tutuiksi

Oulunkylä ja vieraat kulttuurit tutuiksi

Stadi on herännyt kevääseen, ja monenlaisia tapahtumia on tarjolla sekä ulkona että sisällä.

Oulunkylä-päivää vietetään sunnuntaina 17.5. kello 11–15 nuorisotalo Nuotassa, Ogelin liikekeskuksessa ja Mäkitorpan leikkipuistossa. Päivään sisältyy hevosajelua, kirpputori, marttojen buffetti ja lasten ohjelmaa. Sanansa sanovat tunnetut oulunkyläläiset Jacob Söderman, Lasse Liemola ja Risto Lindstedt .

Samana sunnuntaina Kulttuurien museo Tennispalatsissa ottaa varaslähdön Maailman museopäivään. Museoon on vapaa pääsy, ja siellä voi muun muassa tutustua Magi Viljasen valokuvanäyttelyyn Ram Ram Ludia. Lasten opastuskierros alkaa kello 13, ja Viljanen esittelee itse näyttelynsä kello 15.

Palvelukeskus Kinaporin tapakulttuuritapahtumassa pääsee tutustumaan uusien kulttuurien tapoihin tiistaina 19.5. kello 12–16. Siellä voi oppia muutaman sanan vaikka somaliaa tai italiaa varttitunnissa. Ohjelmassa on eri kulttuurien pukujen muotinäytös ja kansainvälisiä tanssiesityksiä. Fiksuna kaupassa -tiskiltä saa opastusta erilaisista elintarvikkeista ja niiden terveellisyydestä. Helsingin kaupungin eri yksiköt järjestävät.

Jaa tämä artikkeli: