null Päätoimittaja yllyttää laittomuuksiin

Puheenvuorot

Päätoimittaja yllyttää laittomuuksiin

Kirkko ja kaupungin päätoimittaja Jaakko Heinimäki sanoi MTV3:n Uutis-Extrassa 15.4, että lakia ei ole syytä noudattaa, jos kokee sen epäoikeudenmukaiseksi.

TV-toimittaja ei osannut tai halunnut tehdä jatkokysymyksiä kuten: Voiko kuka tahansa valita, mitä lakia aikoo noudattaa? Voiko kuka tahansa jättää noudattamatta tuomioistuimen päätöstä, joka tuntuu itsestä epäoikeudenmukaiselta? Voiko sharialakiin kasvatettu islamisti olla maassamme noudattamatta tasa-arvoa, demokratiaa ja naisten yksilönvapautta ja koskemattomuutta koskevia lakejamme, koska ei koe niitä oikeiksi?

Kirkko ei ole lain yläpuolella eikä kirkon edustajilla ole erivapauksia. Heinimäen tulisi ymmärtää, kuinka vastuutonta ja väärin on lausua näin vahvasti laillisuutta ja lakeja eli oikeusvaltiomme perustaa halveksivia lausuntoja ja minkälaiseen kaaokseen hän on yhteiskuntaamme viestillään ja kirkko toiminnallaan ohjaamassa. Laittomasti maassa olevat uhkaavat yhteiskuntarauhaa ja heidät tulee poistaa maasta – näyttää siltä, että jopa Ruotsissa tämä on viimein ymmärretty.

Pertti Koski

Helsinki

Jaa tämä artikkeli:

Toimitus suosittelee

Heinimäki vastaa Koskelle

Puheenvuorot


Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.