Pekka Kaskisesta Roihuvuoren kirkkoherra selvällä enemmistöllä
Pekka Kaskinen.

Pekka Kaskinen.

Pekka Kaskisesta Roihuvuoren kirkkoherra selvällä enemmistöllä

Lohjan seurakunnan kappalainen Pekka Kaskinen valittiin Roihuvuoren kirkkoherraksi selvällä äänienemmistöllä. Kirkkoherranvaali käytiin Laajasalon kirkossa 5.–6. huhtikuuta.

Tuomiokapitulin ensimmäiselle vaalisijalle asettama Pekka Kaskinen sai vaalissa 763 ääntä, Roihuvuoren seurakunnan kappalainen Marko Mattila (3. vaalisija) 402 ääntä ja Nummen kirkkoherra Erkki Kuusanmäki 226 ääntä.

Roihuvuoren seurakunnan kirkkoherranvaalissa annettiin yhteensä 1392 ääntä. Äänioikeutettuja oli 14 973.  Vaalin äänestysprosentti oli 9,3. Hylättyjä ääniä oli vain yksi.

Pekka Kaskinen on syntynyt 1958 Turussa ja käynyt koulunsa Iisalmessa, Joensuussa ja Imatralla. Teologian opinnot Kaskinen aloitti syksyllä 1978 ja valmistui teologian kandidaatiksi Helsingin yliopistosta 1984. Pekka Kaskinen on toiminut seurakuntapastorina Pitäjänmäen seurakunnassa, siirtolaispappina Melbournessa, Kansan Raamattuseuran vs. toiminnanjohtajana sekä Vivamon toimintakeskuksessa. Tällä hetkellä Kaskinen toimii Lohjan seurakunnassa kappalaisena.

Lisätietoja Pekka Kaskisen kotisivuilta: www.pekkakaskinen.fi

Lue lisää Roihuvuoren kirkkoherranvaaleistä tästä.

Jaa tämä artikkeli: