null Piispoja, pappeja, poliitikkoja ja pop-tähtiä

Anna Kontula tulee puhujaksi Kallion kirkkoon.

Anna Kontula tulee puhujaksi Kallion kirkkoon.

Ajankohtaista

Piispoja, pappeja, poliitikkoja ja pop-tähtiä

Reformaation juhlavuosi tuo kirkkoihin paljon kiinnostavaa.

Piispoja, poliitikkoja ja pop-tähtiä -keskustelusarjassa 23.–29.1. Kallion kirkossa, Itäinen papinkatu 2, vierailevat mm. Eero Huovinen, Teemu Sippo, Mari-Anna PöntinenOlli Rehn, Ilkka Kantola, Anna Kontula, Jaakko Heinimäki ja Rakel Liekki.

Esimerkiksi tiistaina 24.1. klo 19 aiheena on Reformaatio ja ekumenia. Keskustelijoina emerituspiispa Eero Huovinen, piispa Teemu Sippo ja Suomen Ekumeenisen Neuvoston pääsihteeri Mari-Anna Pöntinen. Illan juontaa pastori Laura Huovinen.

Keskiviikkona 25.1. klo 19 aiheena on Reformaatio ja politiikka. Keskustelijoina ovat poliitikot Ilkka Kantola, SDP, Olli Rehn, Keskusta ja Anna Kontula, Vasemmistoliitto. Illan juontaa pastori Visa Viljamaa.

Katekismuksen keskeiseen sisältöön pureudutaan lauantaisin kello 18 Tuomiokirkossa, Unioninkatu 29.Tuomiokirkkoseurakunnan papit ja kirkkomuusikot avaavat uskomme perusteita iltakirkossa. Kevään aikana tutustutaan kymmeneen käskyyn, pohditaan uskontunnustusta ja Isä meidän rukousta. 21.1. Maikki Viljanen-Pihkala puhuu lepopäivän pyhittämisestä.

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.