Pirkko Jalovaaran rukoukset auttavat

Pirkko Jalovaaran rukoukset auttavat

Seppo Juntunen kirjoitti Pirkko Jalovaarasta (K&k 18.12.2013). Olen pitänyt Juntusta aina hyvin lämminhenkisenä pastorina, josta huokuu uskontuoksu. Mutta nyt Pirkko Jalovaaran parjaaminen alkaa saada surullisia piirteitä. Annettakoon myös Pirkolle työrauha, koska en usko, että hän häiritsee Juntusenkaan työrauhaa.

Kuulun Rukousystävät ry:hyn ja olen Rukousystävä-lehden tilaaja. Tilaan myös Pirkon ihania kirjoja ja annan niitä myös lähimmäisilleni. Myös lähimmäiseni ovat Rukousystävä-lehden tilaajia. Pirkko on markkinointinainen ja luonnollisesti hän käyttää markkinointiosaamistaan.

Juntunen kirjoittaa, kuinka Rukousystävä-lehden levikki vauhdittui Jalovaarojen anastettua Rukouspalvelu ry:n jäsenrekisterin. Väite on aika raju, mutta jos näin on tapahtunut, niin jokainen vastaa joskus teoistaan. Uskon, että noin tasokkaan lehden levikki vauhdittui ihan ilman Rukouspalvelu ry:n rekisteriä. Niin laadukkaasti on tämä julkaisu toimitettu, ja kuinka se rauhoittaakaan postiluukusta tultuaan, kaikkine kauniine kansikuvineen.

Perheessämme on lähetetty lukuisia rukouspyyntöjä Pirkon Rukousystävät ry:n sivuille. Puolisoni on parantunut mahdollisesta sokeutumisesta, silmäpohjamuutoksista ei enää tietoakaan. Jumala on johdattanut hänet ylilääkäreiden potilaaksi. Puolisoni sappikivi oli jo leikkausjonossa, mutta sappikivi ei enää oireile. Hänen aivolaskimotukos on parantunut, ja hänet on nyt todettu terveeksi.

Veljeni olivat neljä vuotta sitten alkoholin pyörteissä. Alkoholi oli tuhota molempien elämän. Lukemattomat rukouspyynnöt Pirkolle ovat tuottaneet sen tuloksen, että veljeni ovat kääntyneet uskoon, alkoholi on väistynyt. Toinen veljistäni on mukana politiikassa. Veljeni kuuluvat myös Rukousystävät ry:n rekisteriin ja ovat tilanneet Rukousystävä-lehden ja kehuvat Pirkon kirjoittamia kirjoja, joita tilaan myös heille.

Itselleni olen pyytänyt myös lukuisia rukouspyyntöjä Pirkon kautta ja olen saanut lukuisia rukousvastauksia. Pirkko on hyvin lämminhenkinen, niin lämpöisellä äänenpainolla puhuva Jumalan ihme. Toivotan Pirkolle paljon voimia. Rukoillaan myös Seppo Juntusen puolesta.

Älä Luovuta

Jaa tämä artikkeli: