null Prinsessamorsiamet menkööt Las Vegasiin

Prinsessamorsiamet menkööt Las Vegasiin

Iso kiitos Ei iloitse vääryydestä -nimimerkille jämäkästä kannanotosta, joka koski vihkiparien vaatimuksia kirkon työntekijöiden ulkonäköä kohtaan (K&k 23.9.).

Itse olin suorastaan pöyristynyt kuullessani uutisen televisiosta. Kirkon työntekijöiden ei pidä mennä mukaan moisiin nöyryyttäviin vaatimuksiin! Sellaiset prinsessamorsiamet, joille tavallisen näköinen, siististi pukeutunut kirkonpalvelija ei kelpaa, voivat mennä Las Vegasiin Elviksen vihittäväksi!

Kirkon ja sen työntekijöiden pitää kunnioittaa itseään ja työtään niin paljon, etteivät edes keskustele tästä vihille aikovien kanssa. Parille voi ystävällisesti ehdottaa siviilivihkimistä, jos he selvästikään eivät ole tulossa kirkkoon hakemaan Jumalan siunausta liitolleen vaan esiintymään jossain itse ohjaamassaan näytelmässä. Valitsevatko tällaiset ihmiset myös lääkärinsä tai lastensa päiväkodin hoitajien ulkonäön perusteella?

Jeesuksella olisi todellakin työtä kirkon puhdistamisessa moisesta hapatuksesta. Mutta Jeesusta odotellessa sen tehkööt kirkon työntekijät kieltäytymällä palvelemasta tällaisia pareja.

Kirkkoa ja sen työntekijöitä kunnioittava riviseurakuntalainen

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.