Putin on oikeassa, ja oikeisto epäkristillistä

Putin on oikeassa, ja oikeisto epäkristillistä

Presidentti Putin on oikeassa väittäessään, että länsimaat ovat luopumassa tai luopuneet kristillisistä arvoista. Mistä muusta voisi olla kysymys, kun esimerkiksi Suomessa säästetään laskemalla lapsilisiä ja erottamalla erityisopettajia?

Valtiovarainministeri Jutta Urpilainen on varmasti tehnyt mitä ikinä on voinut, mutta mitä yksi kristitty nainen voi tehdä koko oikeistoa vastaan? Rahat ja päätösvaltahan ovat oikeistolla, joka ei tunnetusti voi olla kristillistä. Lasten ja nuorten tulevaisuuden heikentämisen luulisi olevan viimeisin säästökohde myös varakkaalle oikeistolle. Jos oikeistolla on yhtään edes kunnioitusta kristillisiä arvoja kohtaan, niin pankaa veropakolaiset lyhentämään valtion velkaa lapsiperheiden ja erityisopettajien sijaan.

Kristilliset arvot tulkoon taas kunniaan ja suvivirsi raikukoon raikkaampana kuin koskaan kaikissa kevään juhlissa merkkinä siitä, etteivät rasistit ja ateistit voittaneet, kun he taas yrittivät vahngoittaa maahanmuuttajia. On täysin älytöntä uskoa, että uussuomalaiset olisivat yrittäneet kieltää koko kansalle tärkeän perinteisen suvivirren laulun.

Laura Widén
Vuosaari

 

Jaa tämä artikkeli: