Rovasti Markku Päiviö Haagan kirkkoherraksi

Rovasti Markku Päiviö Haagan kirkkoherraksi

Kannatamme Markku Päiviön valintaa Haagan seurakunnan kirkkoherraksi. Seurakuntamme tarvitsee eri alueiden johtamiseen ja toimintakulttuurien yhtenäistämiseen kokeneen kipparin.

Markulla on pitkä työkokemus suurissa ja pienissä seurakunnissa, maaseudulla ja kaupungissa, myös monikulttuurisessa ympäristössä. Perehtyneisyys erilaisten seurakuntien hallintoon ja johtamiseen luo hyvät edellytykset kirkkoherran tehtävän hoitamiseen Haagassa. Erityisansiona korostamme Raamatun tuntemusta ja intoa tutustua uusimpaan tutkimukseen. Markku on elämänmyönteinen ja helposti lähestyttävä ihminen.

Markku palveli pitkään pappina Kainuun Suomussalmella. Hän rakensi seurakunnan maahanmuuttajatyötä, lapsi- ja perhetyötä sekä kokosi yli kymmenen vuoden ajan vapaaehtoiset Tuomas-messuun. Hän toimi Mannerheimin Lastensuojeluliitossa, kriisityön debriefing-ryhmässä, urheilujärjestöissä sekä kunnallisen perhetyön Neuvolaprojektissa.

Markku on kulkenut pappina suomalaisten rinnalla myös ulkomailla, Viron lisäksi Norjassa ja Pietarissa kirkkohallituksen lähettämänä työntekijänä. Hän on palvellut pappina suomalaisia, jotka rakentavat uudessa kulttuurissa elämäänsä. Hyvään elämään tarvitaan sekä juuret että siivet. Luotamme, että kokeneena pappina, esimiehenä ja suurperheen isänä Markku on paras vaihtoehto Haagan kirkkoherraksi. Hän on haagalainen ehdokas, sillä koti on Haagassa.

 

Reijo Bruun, Timo von Boehm, Anja Hakkarainen, Eila Kautto, Tuula Lehto, Leena Lindegren, Heidi Maisonen, Toto Hannele Päiviö, Raila Riihelä, Maija Suutari, Elli Oila, Markku Oila, Eeva Epi Vertio, Riitta Vertio, Harri Vertio, Kristina Wallström

 

Jaa tämä artikkeli: