null Ruoholahden kappelin kahvila olikin suljettu

Puheenvuorot

Ruoholahden kappelin kahvila olikin suljettu

Ruoholahden kappelilla toimii tämän lehden ja kappelin ilmoitustaulun tietojen mukaan tiistaisin Kappelikahvila kello 14–16. Yritin Kappelikahvilaan tiistaina 17.3. kello 15.40, mutta ovi oli lukossa. Minun lisäkseni ainakin yksi henkilö pyrki turhaan sisälle.

Eikö Kappelikahvilan tarjoiluineen pitäisi toimia ilmoitettujen aukioloaikojen mukaisesti? Olen joskus aiemminkin tehnyt hukkareissun, kun ovi on ollut lukossa ilmoitettuna aukioloaikana. Jos ilmoitettu kahden tunnin aukioloaika on liian pitkä vaikkapa vähäisten henkilöstöresurssien vuoksi, niin eikö aukioloaikaa voisi lyhentää tunnilla tai puolella ja pitää oven auki ilmoitetun aukioloajan? Tällöin ihmisiä ei juoksutettaisi turhaan.

 

Edellisen johdosta:

Kiitos Kappelikahvilaan liittyvästä palautteesta. Ikävä, että kirjoittaja on joutunut tekemään hukkareissun. Ruoholahden Kappelikahvila on ilmoitettu olemaan avoinna klo 14-16. Joskus kahvila tyhjenee kuitenkin jo aikaisemmin, joten on luonnollista sulkea ovi. Ovi on laitettu toimimaan ajastimella tietyn ajan. Ilmeisesti tuolloin, kun kirjoittaja oli tulossa, ovi on mennyt lukkoon. Ulko-oven vieressä on kuitenkin summeri, jota painamalla työntekijä tulee avaamaan oven. Kahvitarjoilu on yleensä klo 14-15, jonka jälkeen on muuta ohjelmaa.

Seppo S. Kosonen
Ruoholahti-Jätkäsaaren kappalainen

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.