Saimme avun Jalovaaralta

Saimme avun Jalovaaralta

Muutama vuosi sitten havahduimme karmeaan tilanteeseen, jossa meitä saman perheen jäseniä oli syöpäsairaana kolme samaan aikaan. Kauheinta tilanteessa oli se, että vakavammin sairaana oli kälyni, jolla syöpä oli lähettänyt jo etäispesäkkeitä keuhkoihin asti. Tämä kolmen hyvin nuoren lapsen äiti oli meillä yhteisenä suruna. Äitini ja minä emme niin ajatelleet omaa kohtaloamme.

Koska olin käynyt Kallion kirkossa Pirkko Jalovaaran rukousilloissa, ja osasin ohjata sukulaisiani tuona keväänä Kouvolan Keskuskirkkoon rukousiltaan.

Pirkko tarttui kälyäni käsivarsista ja sanoi, että kun kuoleman pelko vyöryy ylitsesi, katso Jeesukseen! Hän rukoili vuoron perään meidän kaikkien puolesta, ja kaaduimmekin sinne kirkon lattialle. Kun ylös noustessa halasimme toisiamme, kälyni kertoi ihanan kuuman aallon menneen hänen lävitseen. Kirkkoherra tuli rukouksen jälkeen vielä voitelemaan meidät öljyllä. Lähtiessämme kirkosta kälyni kertoi hänellä olevan niin hyvä olo. Samoin oli meillä äitini kanssa hyvä ja rauhallinen olo. Tämä olo sitten jatkui aina loppuun asti, että siunaustilaisuudessa sukulaispappi ihmetteli tätä rauhaa ja levollista oloa mitä näillä edesmenneillä oli ollut loppuun asti.

Riitta Morell

Jaa tämä artikkeli: