null Seurakunta unohti syntymäpäiväni

Seurakunta unohti syntymäpäiväni

Ihmettelen, miksi en ole saanut Vartiokylän seurakunnalta onnitteluja 75-vuotispäivänäni toukokuussa enkä kutsua 75 vuotta täyttäneiden kahvitilaisuuteen. Kävin heinäkuussa Matteuksenkirkolla kysymässä syytä.

Tuttavanikin oli jäänyt ilman onnittelua. Ystävällinen naishenkilö ihmetteli myös asiaa ja otti nimet ylös. Hän sanoi, että kutsu tulee syyskuussa. Ei ole kuitenkaan tullut.

Mieheni sai onnittelut ajoissa sekä 70- että 75-vuotispäivänään. Itse jäin ilman onnitteluja myöskin 70-vuotispäivänäni. Olin silloinkin unohdettu, valitettavasti. En ole vihainen, mutta ihmettelen tätä eriarvoisuutta. Toivon toistenkin puolesta, että asiat paranevat. Kaikkea hyvää Vartiokylän seurakunnalle!

Unohdettu


Vartiokylän seurakunta vastaa: Hyvä syntymäpäiväsankari! Kiitos palautteestanne. Olemme pahoillamme, että kutsu ei ole saavuttanut teitä 70-vuotispäivänänne. Tämän syksyn juhlaan olemme postittaneet kutsut keskiviikkona 21.10. Kutsut on lähetetty touko–elokuussa syntymäpäiviä viettäneille seurakuntamme jäsenille.

Jukka Pakarinen
kirkkoherra

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.