null Taivas TV7:n ohjelmat perustuvat Jumalan Sanaan

Taivas TV7:n ohjelmat perustuvat Jumalan Sanaan

Helsingin Sanomissa lauantaina 25.7. palstalla Muut lehdet oli kirjoitus: Taivas TV7 levittää ahdasmielisyyttä.

Siinä lainatussa Uutispäivä Demarin Ilkka Vuorikurun Taivas TV7:ää koskevassa kirjoituksessa mainitaan muun muassa: ”Nainen ja mies eivät ole tasa-arvoisia. Homoseksuaalisuus on sairaus. Evoluutioteoria on saatanan juoni. Rukous parantaa syövästä. Seksikin kuuluu vain avioliittoon.” Ja edelleen: ”Kanavalla on tietysti vaikutusta politiikkaan…”

Katson paljon Taivas TV7:n ohjelmia. Olen lukenut Raamatun kannesta kanteen ehkä 7–8 kertaa. En lainkaan väitä olevani Raamatun tuntija, mutta väitän, että kaikki katsomani Taivas TV7:n ohjelmat ovat perustuneet puhtaasti Jumalan Sanaan. Kanavaa ei voisi Taivas TV7:ksi kutsuakaan, jos sen ohjelmat eivät perustuisi kirjoitettuun Sanaan. En ole kanavaa katsoessani koskaan kokenut, että ainakaan ohjelmien välityksellä pyrittäisiin vaikuttamaan politiikkaan.

Ehdotan, että kaikki uskovat rukoilisivat TV7:n henkilökunnan ja kanavan ohjelmien puolesta. Uskon rukouksen voimaan. Olen saanut lukemattomia rukousvastauksia niin sairauksien kuin monien elämän arkisten huolien keskellä.

Uskossa oleva mummeli

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.