null Toivontuottajien kesäsarja neljättä kertaa eetteriin

Toivontuottajien kesäsarja neljättä kertaa eetteriin

Toivontuottajien ohjelmasarja Ajatuksia kesäaamussa lähetetään jo neljäntenä perättäisenä kesänä Radio Suomen Ylen aikaisessa.

Toimittajat pohtivat elämänmenoa kolmena arkiaamuna koko kesän ajan. Ajatuksia kesäaamuissa kuullaan kesäkuun ensimmäisestä viikosta eli 1. kesäkuuta alkaen maanantaisin, keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 9.15. Sarja päättyy elokuun toisella viikolla 10. elokuuta.

Suoran lähetyksen lisäksi ohjelmat ovat jälkeenpäin kuunneltavissa Ylen aikaisen nettisivuilta. Ajatuksiaan kesäaamuissa jakavat toimittajat Kaisa Raittila, Markku Heikkinen, Outi Ikonen ja Jan Ahonen.

Toimittajien viikoittaisina teemoina ovat muun muassa alastomuus, keskinkertaisuus, kivikirkko sekä festarit ja hullu. Ajatukset kesäaamuissa kestävät noin 2–4 minuuttia.

– Tämän kesän Ajatuksia kesäaamussa -sarjan toteutuminen on osoitus pitkään jatkuneesta ja onnistuneesta yhteistyöstä pääkaupunkiseudun kuunnelluimman radiokanavan Radio Suomen Ylen aikaisen kanssa. Toivontuottajat sai näin jälleen mainion jakelukanavan laadukkaalle sisällöntuotannolleen, kertoo toimituspäällikkö Riitta Kalliorinne Toivontuottajista.

Ylen aikaisen lähetys kuuluu myös Itä- ja Länsi-Uusimaan Ylen paikallisverkoissa. Kesä on radiokuuntelun kulta-aikaa ja Radio Suomen Ylen aikainen on pääkaupunkiseudun kuunnelluin radiokanava.

– Ajatuksia kesäaamussa -sarja on saanut kahtena aikaisempana kesänä Ylen aikaisessa hyvän suosion. Radiokolumneja on jälkeenpäin kyselty uudestaan kuunneltavaksi, ja sehän onnistuu Ylen aikaisen nettisivujen kautta, Ylen aikaisen tuottaja Anne Achté. Kuuntele Ylen aikaista tästä.

Toivontuottajat on pääkaupunkiseudun seurakuntien sähköisen viestinnän toimitus. Toivontuottajilla on muun muassa kolme nettiradiokanavaa www.radiotoivo.fi,www.radiohigherground.fija www.radiolux.fi. Toivontuottajat tunnetaan erityisesti Jouluradiosta.

Lisätietoja: www.toivontuottajat.fi

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.