null Ulla Kosonen kirkkoherraksi

Ulla Kosonen kirkkoherraksi

Kannatamme kappalainen Ulla Kososta Oulunkylän seurakunnan kirkkoherraksi. Ullalla on paikallistuntemusta: hän on Oulunkylän seurakunnan oma pappi ja asuu alueella. Ulla haluaa pitää kirkkojen ovet auki avoimelle toiminnalle ja ihmisten kohtaamiselle Käpylässä, Maunulassa ja Oulunkylässä.

Ullalla on myös vankkaa kansainvälistä kokemusta ja laajempaa näkemystä kirkon ajankohtaisiin haasteisiin. Hän toimi vuosia merimieskirkon palveluksessa Lontoon moniarvoisessa kaupunkiympäristössä. Hänen teologisella osaamisellaan on ollut käyttöä myös Suomessa, mm. asiantuntijana piispainkokouksen työryhmässä.

Kirkko elää murroksessa: raha ja väki hupenevat. Mitä vahvistaa, mistä luopua, mitä uutta luoda? Ullalla on kykyä ja halua johtaa ja etsiä ratkaisuja yhdessä seurakuntalaisten kanssa.

Pappina Ulla on lämmin ja helposti lähestyttävä. Olemme tehneet hänen kanssaan yhteistyötä eri yhteyksissä. Ullan kanssa on helppo tulla toimeen, ja hänellä on vahvat vuorovaikutustaidot.

Työntekijät saavat Ullasta esimiehen, jonka johdolla on hyvä tehdä työtä ja rakentaa toimivaa seurakuntaa. Seurakunta saa puolestaan Ullasta viisaan ja sitoutuneen kirkkoherran.

Markku Arokanto, Heikki Hiilamo, Jukka Järvinen, Sara Paavolainen, Liisa Järvinen, Petri Laaksonen, Hanna-Leena Nuutinen, Antti Rintala, Lawrewnce Si, Marianne Vanhanen, Freija Özcan

Jaa tämä artikkeli:

Löydä lisää näkökulmia


Keskustele Facebookissa
Keskustele ja kommentoi Facebookissa
Lähetä juttuvinkki
Lähetä juttuvinkki
Kirkko ja kaupunki -mediaan.

Tilaa Kirkko ja kaupungin viikoittainen juttukooste.